Naslovnica Politika Cvijanović: Ne svađam se sa Dodikom!

Cvijanović: Ne svađam se sa Dodikom!

389
Cvijanović i Dodik

Banja Luka — Na pitanje da prokomentariše spekulacije o svađi između nje i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, predsjendica RS Želja Cvijanović je istakla da “nikada nije bila u svađi sa Dodikom”.

“Nikada nisam bila u svađi sa predsjednikom Dodikom, niti ću biti! Bez obzira na sve pokušaje da se izvuče i pokaže kako navodno postoji neki remetilački faktor, odgovorno tvrdim da toga nema u SNSD-u, na žalost opozicije”, naglasila je Cvijanović.

Ona smatra dalje kako “neformiranje Savjeta ministara Bosne i Hercegovine ne šteti Republici Srpskoj i ona u praksi može da funcioniše i bez BiH”.

“Mi smo svoj dio posla uradili kada su izbori završeni. Institucije RS-a su uspostavljene. Sve funkcioniše. Sada iz Sarajeva pokušavaju da stvore sliku da je Republika Srpska krivac za to što nije formiran Savjet ministara i ne radi Parlament BiH. Kako da radi Parlament BiH, ako nemate formiran Savjet ministara? Očigledno, Sarajevu nije bitno funcionisanje BiH, ali ni evropski put”, kaže Cvijanović, prenosi Sputnjik.

(StarMo)