Naslovnica Politika Cvijanović: Biće vremena za “političko suočavanje”

Cvijanović: Biće vremena za “političko suočavanje”

163
Željka Cvijanović

Banja Luka — Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je u vrijeme epidemije virusa korona “neprimjereno i besmisleno govoriti o tome da li će ili neće u oktobru biti održani lokalni izbori u BiH”.

– Moj stav je da se, uprkos vanrednim okolnostima, u tom smjeru treba krenuti u svu proceduru i pripreme, a kada dođe to vrijeme, znat ćemo i procijenićemo da li će se izbori moći održati – navela je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da zatvaranje posljednje posebne sjednice Narodne skupštine za javnost nije bila nikakva misterija, već poruka da nije vrijeme za dugačke političke i druge priče, već okupljanje i donošenje odluka u vezi sa rješavanjem problema usljed virusa.

Svi smo sada usmjereni na ono što se dešava u okviru zdravstva i epidemije, te kakve mjere ćemo da donosimo u privrednom i drugom smislu. Postoje zamjerke opozicije na račun vlasti i mislim da su to neke redovne stvari, iako nije vrijeme za njih. Ali, biće vremena kada ćemo politički moći da se suočimo. Sada je vrijeme da spasavamo živote, budemo disciplinovani, vodimo računa o svojim porodicama, okruženju, jedni o drugima i paralelno spasavamo svoj ekonomski i finansijski život – navela je Cvijanovićeva za ATV.

(StarMo)