Naslovnica Sport Crvena noć: “Od gotovo ugašenog kluba do stabilnosti”

Crvena noć: “Od gotovo ugašenog kluba do stabilnosti”

877

Mostar — U skladu sa praksom iz prethodnih, Upravni odbor (UO) Fudbalskog kluba (FK) Velež je odlučio i ove godine organizovati Veležovu Crvenu noć, saopšteno je iz tog kluba.

“Tradicija koja traje već dvadestak godina i služi druženju i zbližavanju ljudi kojima je Velež u srcu, ali i promociji našeg kluba kao jednog od najvećih simbola našeg grada i Hercegovine u cijelini.

Bit će to prilika da se bliže upoznate sa dostignućima kluba i sa planovima za bližu i dalju budućnost. U proteklih nekoliko godina FK Velež je doživio transformaciju od gotovo ugašenog kluba do današnje konsolidacije i stabilnosti, što nas sve zajedno jako veseli. Trebalo bi mnogo vremena i prostora da bismo pobrojali sve projekte koji su u međuvremenu urađeni na poboljšanju infrastrukturnih ali i ostalih segmenata kluba.

Međutim, kako zahtjevi NS/FS BIH iz sezone u sezonu postaju veći pred nama su još mnogobrojne obaveze, kako na zadovoljavanju infrastrukturnih uslova tako i na organizacionom planu. Kad na sve ovo dodamo želju i težnju da naš klub igra zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu, jasno je da je pred nama još mnogo posla.

Stoga vas ovim putem pozivamo da dođete i svojim prisustvom uveličate događaj te se kupovinom donatorske ulaznice direktno uključite u pomoć realizacije zacrtanih ciljeva. Cijena ulaznice je 1000 KM”, objavili su iz Veleža.

Manifestacija će biti održana 26. 10. 2019. u mostarskom restoranu Megamarkt sa početkom u 19:30 sati. Uz muziku i večeru u ugodnom ambijentu restorana posjetioce očekuju i prigodni pokloni FK Velež.

“Svi oni koji svojim doprinosom žele podržati rad Kluba to mogu uraditi uplatom na žiro račun koji se nalazi u Union banci: 102 001 00000 19471. Također, uplatu možete izvršiti i u klupskim prostorijama Adema Buća 6, kao i na samoj donatorskoj Crvenoj noći”, naveli su iz Veleža.

(StarMo)