Naslovnica Politika Crnadak: SNSD ponižava opoziciju i NSRS

Crnadak: SNSD ponižava opoziciju i NSRS

143
Igor Crnadak

Banja LUka — Potpredsednik Partije demokratskog progresa (PDP) i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak obratio se novinarima nakon održanog kolegija NSRS.

“Nažalost ovaj kolegij je pokazao da vlast hoće da zbrzi čitavu ovu priču i onemogući opoziciju da kaže svoj stav. Zamislite koliko je apsurdno da srpski član Predsjedništva BiH traži da pod jednom tačkom dnevnog reda diskutuju o otvaranju konzulata Rusije u Banja Luci, o sporazumima o razmjeni tajnih podataka sa Turskom, o sporazumu o graničnim prelazima sa Hrvatskom i sporazumu o digitaliziaciji arhivske građe zemalja bivše Jugolsavije. Da ne navodim dalje”, rekao je Crnadak.

“Dakle, jedan poslanik treba sutra da se javi i o svim ovim temama priča u jednoj diskusiji. SNSD sa ovim ponižava NSRS i šalje nam poruku dođite na brzinu glasajte i bježite kući.

E pa ne može tako!

Koliko oni ponižavaju ovaj Dom, na trideseti rođendan NSRS pokazuje i izjava Čubrilovića kada smo se žalili što nismo ranije dobili materijale, kaže, šta hoćete pa ovo su materijali koji se spremaju za dva sata, a imate sporazuma koji sami imaju po 50-60 strana. Jedno potpuno ponižavanje opozicije, poslanika i što je najgore NSRS. Pod ovakvim uslovima vjerovatno nećemo učestvovati ali nema veze, SNSD svakako tvrdi da ima dvotrećinsku većinu, pa vidjećemo.” rekao je Crnadak.

 

(StarMo)