Naslovnica Politika Čovića “duboko potresla vijest o eskalaciji terorističkih aktivnosti” u Izraelu…

Čovića “duboko potresla vijest o eskalaciji terorističkih aktivnosti” u Izraelu…

186
Dragan Čović

Sarajevo — Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je predsjedniku Države Izrael Isaacu Herzogu i predsjedniku Vlade Naftaliju Bennettu pismo sućuti povodom jučerašnjeg terorističkog napada u Tel Avivu, saopćeno je iz Sektora Parlamentarne skupštine BiH za odnose s javnošću.

– Duboko nas je potresla vijest o eskalaciji terorističkih aktivnosti i okrutnom napadu koji se dogodio jučer u predgrađu Tel Aviva. Dozvolite mi ovim putem najoštrije osuditi ovaj podli, monstruozni i bezumni čin ubijanja nevinih ljudi, koji nije udar samo na Tel Aviv i Državu Izrael, već na cjelokupno čovječanstvo, demokraciju i slobodu. Moj narod i ja izražavamo duboku solidarnost i iskrenu potporu narodu i vlasti Izraela u borbi protiv terorizma kojem se odlučnije no ikad, ujedinjeni u zajedničkoj borbi, moramo suprostaviti svim raspoloživim sredstvima – naveo je Čović.

Izraze iskrene sućuti on je uime Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i u svoje ime uputio, osim predsjednicima Države i Vlade, obiteljima stradalih i cijelom izraelskom narodu.

(StarMo)