Naslovnica BiH Čović nakon Beograda: Borba za budućnost Hrvata nema cijenu!

Čović nakon Beograda: Borba za budućnost Hrvata nema cijenu!

583

Tuzla — Svečanom sjednicom Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Soli u utorak je obilježena 30. obljetnica osnivanja te stranke u Tuzli.

Obilježavanju je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović koji je čestitajući obljetnicu nazočnim članovima, utemeljiteljima, braniteljima te Mladeži i Zajednici žena uputio i nekoliko važnih poruka za predstojeće lokalne izbore u BiH, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Čović je naglasio kako su lokalni izbori prilika da se ostvari rezultat “kako bi mogli nastaviti borbu za Hrvate u Tuzli”.

“Borba za budućnost Hrvata nema cijenu a budućnost je u našim rukama, stoga se moramo nastaviti vrijedno boriti”, poručio je Čović.

Dodao je kako se HDZ BiH zalaže za budućnosti domovine Bosne i Hercegovine, zemlje tri potpuno ustavno jednakopravna konstitutivna naroda, te da nastoji osigurati potpunu jednakopravnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, predstavljenu kroz legitimne predstavnike, “upravo onako kako je to definirao Ustav BiH”.

Naglasio je kako sva moguća podrška stranke, ali i dužnosnika HDZ-a BiH, izvršne i zakonodavne vlasti svih razina u Tuzli neće izostati.

(StarMo)