Naslovnica Sport Čelnici Mostara čestitali Stakloradu

Čelnici Mostara čestitali Stakloradu

170

Mostar — Gradonačelnik Mostara Mario Kordić uputio je u četvrtak iskrene čestitke vodstvu FC Mostar SG Staklorad, stručnom štabu, igračima i svi radnicima kluba na osvojenoj duploj kruni, Kupu i prvenstvu BiH.

“Kao gradonačelnik ponosan sam što Mostar ima prvaka i osvajača Kupa u fudbalu i futsalu. Mostar je tako postao najuspješniji sportski grad u BiH. Nadam se kako ćete s dobrim igrama nastaviti i u Evropi, te na taj način promovirati i sport i Mostar i Bosnu i Hercegovinu”, poručio je u čestitki mostarski gradonačelnik.

“U ime Gradskog vijeća i Grada Mostara upravi, stručnom štabu i fudbalerima FC Mostar SG Staklorad čestitam na izuzetnom sportskom uspjehu i osvajanju duple krune Kupa Bosne i Hercegovine i prvaka Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine”, stoji u čestitki koju je uputio predsjednik Gradskog vijeća Mostara, Salem Marić.

“Hvala Vam što svojom igrom i rezultatima ispisujete ime Grada Mostara zlatnim slovima u sportskoj historiji Bosne i Hercegovine i svijeta i potvrđujete da je Mostar rasadnik uspješnih i dobrih sportista.

Želim Vam puno uspjeha u daljnjem sportskom djelovanju FC Mostar SG Staklorad”, stoji u Marićevoj čestitki.

(StarMo)