Naslovnica Region Brutalna likvidacija jednog od vođa navijača Partizana

Brutalna likvidacija jednog od vođa navijača Partizana

554

Beograd — Srbijanski mediji objavili javljaju da je u Beogradu ubijen 37-godišnji Ljubomir Marković – Kića, vođa Alcatraza, ozloglašene grupe navijača beogradskog Partizana.

Marković je navodno likvidiran s dva metka u glavu na benzinskoj pumpi u beogradskom naselju Voždovac.

Kako javljaju mediji, čulo se osam pucnjeva, a ranjeni Marković bježao je prema pumpi gdje je ranjen pao. Ubojica mu je prišao i onda mu u glavu ispalio još dva metka. Policija je odmah izašla na teren i blokirala taj dio grada u potrazi za počiniteljem. Kod žrtve je također pronađeno oružje.

Policija navodno traži crni BMW X5 šabačkih registracija zbog sumnje da su počinitelji u njemu pobjegli s mjesta događaja. Telegraf javlja da je Marković ubijen samo 50 metara od obližnje škole i “balona” za rekreativni nogomet u kojima je u trenutku pucnjave bilo djece.

Ljubomir Marković Kića bio je poznat kao jedan od organizatora linča Francuza Bricea Tatona koji je ubijen u Beogradu 2009. godine uoči utakmice između Partizana i Toulousea. Marković je za taj zločin 2011. godine osuđen prvo na 30, a onda na 15 godina robije, ali je iz zatvora u Sremskoj Mitrovici izašao 2017. godine.

(StarMo)