Naslovnica Politika Borenović: U SNSD-u “džabalebare”

Borenović: U SNSD-u “džabalebare”

684
Branislav Borenović - PDP

Banja Luka — Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović rekao je da su “potpuno netačni navodi poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, da se smanjuje broj predstavnika iz RS u parlamentarnim komisijama zato što izmjene koje predlažu PDP i SDS podrazumjevaju da poslanici iz RS moraju biti u mnogo više komisija, nego sto je uobičajeno”.

“To je zbog odluke SNSD-ovih poslanika i njihovih trabanata da nerade i džabalebare” – rekao je Borenović.

Konkretno, kako pojašnjava, svaki poslanik iz Kluba SDS-PDP će morati biti, umjesto u jednoj ili dvije, najmanje u tri-četiri parlamentarne komisije kako bi sačuvali ustavnu poziciju RS, dok se, kako kaže, ostali iz RS ne vrate na mjesta gdje ih je narod izabrao.

Umjesto što danima šire izmišljotine, nacionalno odgovorno i patriotski bi bilo da dođu u parlament i tamo se bore za interese naroda – poručio je Borenović, poslanicima SNSD-a.

Smatra da je “sramotno da razni neradnici i džabalebaroši drže patriotska predavanja i uz to se javno hvale svojim neradom i javno pozivaju na blokadu, a ne stide se da primaju redovno visoke plaće i uživaju sve parlamentarne privilegije”.


(StarMo)