Naslovnica Politika Bizarno: Podravka će praviti “Čokolindu”!?

Bizarno: Podravka će praviti “Čokolindu”!?

516
foto arhiva - ilustracija

Križevci — Predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, rekla je u utorak navečer kako “nema ništa protiv toga da Podravka jedan svoj novi proizvod nazove Čokolinda”, javlja portal Danica.

“Rekla sam kolegama iz Podravke: ‘Dajem vam svoju suglasnost, odričem se bilo kakvih naknada, lijepo izmislite novi proizvod, nazovite ga tako.’ Uvjerena sam da će se sigurno dobro prodavati, ne samo u području jugoistoka Europe nego i u području Zaljeva i drugih država. Nek nam država raste, a meni neka se smiju koliko hoće. Zabrinjavaju me, naravno, trendovi lošeg i ružnog jezika, jezika mržnje, ali mene ne može ništa pokolebati”, prenosi Prigorski portal.

Kovanica “Čokolinda” nastala je nakon bure koja se podigla tokom predsjedničine podjele darova dubrovačkoj djeci 2016. godine. U paketu se, naime, tada našla i čokoladica srpske tvrtke ‘Pionir’ pa se Kolinda Grabar-Kitarović zbog toga izvinjavala djeci i javnosti.

Predsjednica RH i kandidatkinja HDZ-a gostovala je u Hrvatskom domu u Križevcima, te je govorila “o svojim dosadašnjim postignućima i onome za što će se zalagati ako dobije novi mandat”.

(StarMo)