Naslovnica Mostar Biciklisti će još jednom od Mostara do Vukovara

Biciklisti će još jednom od Mostara do Vukovara

145

Mostar — Karavana od 35 biciklista krenut će već tradicionalno po deseti put, u četvrtak 28. aprila sa Rondoa u 9 sati odakle će se biciklima zaputiti na put dug 400 km.

Prijateljstvo između gradova Mostara i Vukovara biti će još jednom povezano neraskidivom vezom i to ne samo Mostara i Vukovara već i svih onih mjesta kroz koje prolazi karavana, kao i gradova koji su domaćini karavane, Kiseljak, Žepče i Županja – javili su organizatori.

Da je sve spremno potvrđuju i gradovi domaćini, općine Kiseljak i Žepče će zajedno sa svojim načelnicima gdinom. Mladen Mišurić-Ramljak i gdin. Mato Zovko dočekati i ugostiti biciklističku karavanu, a nakon što prijeđu u Republiku Hrvatsku gradovi Županja i onaj najznačajniji, Grad Vukovar će još jednom sa svojim gradonačelnicima gdinom. Damir Juzbašić i gdinom. Ivan Penava svesrdno dočekati karavanu iz Mostara te im pripremiti prijateljski doček.

“Ponosni smo i izuzetno nam je drago što smo partneri u projektu biciklističke karavane prijateljstva Mostar Vukovar. To je jedan plemeniti projekat koji zbližava ljude i odaje počast svim stradalim žrtvama u Domovinskom ratu. Sretni smo što karavana ide i ove godine i veseli nas što ćemo po deseti put biti domaćini našim dragim prijateljima iz Hercegovine. Mi smo svakako spremni za njihov dolazak i Grad Vukovar im želi dobrodošlicu”, istaknuo je Josip Paloš, pročelnik Grada Vukovara.

 


(StarMo)