Naslovnica Sport BH Telecom: Prijem za uspješnu mostarsku plivačicu

BH Telecom: Prijem za uspješnu mostarsku plivačicu

1240
Lana Pudar i direktor Adil Šuta

Mostar — BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija sponzor je brojnih manifestacija, te podržava rad mnogih klubova i udruženja. Jedan od njih jeste i Klub vodenih sportova (KCS) Orka iz Mostara.

“Ovaj put odlučili smo posebno nagraditi Lanu Pudar, članicu kluba vodenih sportova Orka, kao i njenu trenericu Alenu Ćemalović dodjelom mobilnih uređaja”, saopštili su iz BH Telecoma.

s lijeva: Alena Ćemalović, Lana Pudar, Adil Šuta i Damir Đedović

“BH Telecom prepoznaje vrijednosti i uspjeh svakog pojedinca, te kroz brojna sponzorstva daje podršku u razvoju kulture, sporta i obrazovnog sistema. Stoga je danas, 20. 11. 2019. godine u prostorijama BH Telecoma upriličen svečani prijem, kojem su prisustvovali mlada Lana Pudar, trenerica Alena Ćemalović i predsjednik Kluba vodenih sportova Orka Damir Đedović.

Gospodin Đedović izrazio je veliko zadovoljstvo zbog upriličenog prijema, te prepoznavanja rada i truda kako mlade Lane, tako i ostalih članova Kluba. Predsjednik Kluba, kao i trenerica Alena Ćemalović zahvalni su zbog dugogodišnje saradnje s BH Telecomom i kako kažu podrška je uvijek podsticaj za još bolji rad”, navode iz BH Telecoma.

Lana kaže kako sve obaveze uspijeva uskladiti uz pomoć trenera, porodice i nastavnika kojima je neizmjerno zahvalna na razumijevanja za sve obaveze i izostanke.


“Nije uvijek lahko i potrebno je puno odricanja, ali kada vidim ostvareni uspjeh, zaboravim sav napor”, kaže mlada Mostarka, objavili su iz BH Telecoma.

Direktor Direkcije BH Telecoma u Mostaru, Adil Šuta je čestitao na uspjesima KVS Orka i Lani Pudar, te zaželio još puno medalja.

(StarMo)