Naslovnica Mostar Bešlić: Ponašajate se krajnje odgovorno, tek je početak borbe

Bešlić: Ponašajate se krajnje odgovorno, tek je početak borbe

438
Ljubo Bešlić

Mostar — Mostarski gradonačelnik i komandant Stožera civilne zaštite Grada Mostara Ljubo Bešlić obratio se stanovnicima Mostara, pozvavši ih na “odgovorno ponašanje kako bi se osiguralo što je moguće normalnije funkcioniranje grada te kako bi se sačuvali životi ljudi i zaštitilo zdravlje što većeg broja sugrađana”.

“Ono što je izvjesno jeste da smo tek na početku borbe jer evidentno je da ona neće trajati kratko i da ćemo se svi morati pripremiti još više i bolje kako bi odgovorili trenutcima i izazovima koji su pred svima nama. Apeliram, stoga, da se svi ponašate krajnje odgovorno i pridržavate uputa liječnika, koji čine sve što je u njihovoj moći da se spriječi mogućnost širenja virusa”, poručio je gradonačelnik Bešlić stanovnicima Mostara.

U Bešlićevoj poruci navodi se kako je “važno da se svi strogo pridržavaju higijenskih uputa, da se što manje kreću i stupaju u kontakt s drugim ljudima, kako bi na što je moguće manju mjeru sveli mogućnost širenja virusa covid-19”.

“To je u ovom trenutku ključno za suzbijanje epidemije. Svi oni koji se nalaze u samoizolaciji neka se pridržavaju mjera i na taj način spriječe širenje zaraze. Pozivam Vas da u trenutcima krize pokažemo svi zajedno solidarnost, a kao što smo to znali činiti u sličnim situacijama. Samo tako možemo iz ove velike krize izaći kao pobjednici”, kazao je mostarski gradonačelnik.

On je uputio zahvalu liječnicima i medicinskom osoblju, djelatnicima gradskih komunalnih poduzeća, članovima Stožera civilne zaštite Grada Mostara, volonterima Crvenog križa i svima ostalima uključenim u borbu protiv epidemije i osiguravanje preduvjeta za funkcioniranja grada.

(StarMo)