Naslovnica Mostar Bešlić: Pet hiljada KM za “Borsu” uz obećanje dalje pomoći

Bešlić: Pet hiljada KM za “Borsu” uz obećanje dalje pomoći

490
Bešlić i Zadro

Mostar — Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u utorak u Gradskoj vijećnici Franju Zadru, voditelja judo kluba “Borsa” kojemu je obećao finansijsku podršku Grada od 5.000 maraka u saniranju velike materijalne štete na Sportskom centru “Borsa” u Rodoču koja je pričinjena u požaru.

Zadro je zahvalio na pomoći naglasivši kako je više od dvije trećine objekta uništeno i da će trebati puno sredstava i vremena da se objekt u potpunosti obnovi, a ono što sada treba prvo učiniti je očistiti unutrašnjoj objekta.

Bešlić je izrazio nadu da će se i drugi odazvati i pružiti pomoć kako bi se obnovile prostorije i kako bi klub u budućnosti nastavio još kvalitetnije raditi.

Uz financijsku pomoć, gradonačelnik Bešlić je obećao i kako će gradska komunalna poduzeća “u skladu s mogućnostima” pomoći u rješavanju saniranja štete, a ponudio je i Sportski dom u Jasenici, koji je u vlasništvu Grada, kao prijelazno rješenje za treniranje, kako ne bi bilo zastoja u obavljaju sportskih aktivnosti za članice i članove kluba “Borsa”.

Naglasio je kako je financijska podrška “znak solidarnosti s klubom koji okuplja veliki broj djece i mladih i jedan je od najuspješnijih sportskih kolektiva Mostara i Bosne i Hercegovine”.

(StarMo)