Naslovnica Mostar Bešlić i Kordić kod novog mostarskog biskupa

Bešlić i Kordić kod novog mostarskog biskupa

376
Palić i Bešlić

Mostar — Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić susreo se u ponedjeljak u Biskupijskom ordinarijatu u Mostaru s mons. Petrom Palićem, biskupom mostarsko-duvanjskim i trajnim upraviteljem trebinjsko-mrkanskim.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je biskupu Paliću na prijemu te mu čestitao preuzimanje dužnosti novog mostarsko-duvanjskog biskupa i apostolskog upravitelja trebinjsko-mrkanjskog. Također, izrazio je uvjerenje kako će imati dobru suradnju u vremenu dok on još bude obnašao dužnost gradonačelnika Mostara.

Ovu prigodu gradonačelnik Bešlić iskoristio je kako bi ukratko upoznao biskupa Palića s trenutnim stanjem i političkim prilikama u gradu te ukazao na važnost predstojećih lokalnih izbora, a koji se u Mostaru organiziraju nakon 12 godina – javili su iz Gradske uprave.

Biskup Palić je zahvalivši na čestitkama i dobrim željama istaknuo kako se polako usredotočuje na svoju novu dužnost te poručio kako želi djelovati na korist i dobrobit sviju, ostvariti suradnju s drugima i drugačijima, “jer međusobno poštovanja i suradnja su bitne”.

Uz gradonačelnika Bešlića susretu s biskupom Palićem prisustvovao je i Mario Kordić, ravnatelj Doma zdravlja Mostar, javljeno je iz Grada Mostara.

(StarMo)