Naslovnica Mostar Bešlić čestitao Dan učitelja

Bešlić čestitao Dan učitelja

160
Ljubo Bešlić

Mostar — Gradonačelnik Mostara Lubo Bešlić uputio je čestitku svim učiteljicama i učiteljima u povodu Svjetskog dana učitelja koji se obilježava 5. oktobra.

“Drage učiteljice i učitelji, u povodu Svjetskog dana učitelja, upućujem vam svima čestitku i izražavam zahvalnost i poštovanje za znanje koje prenosite učenicama i učenicima vodeći ih do novih spoznaja i dajući doprinos njihovu odgoju i obrazovanju.

Naš je zajednički cilj sretno djetinjstvo svakog djeteta, kvalitetno obrazovanje te stvaranje društva u kojem će dječja radost biti najvažnije mjerilo uspješnosti naših postignuća.

A zahtjevi i očekivanja koja se danas postavljaju pred učiteljice i učitelje veliki su i potrebno je puno umješnosti, entuzijazma, ali prije svega ljubavi za taj rad.

Stoga je vaša uloga u društvu od iznimnog značaja i važnosti, a vaš poziv je plemenit i odgovoran i treba biti tako i stoga treba biti primjereno vrednovan i cijenjen.

Želimo vam sretan Dan učitelja te puno sreće i zdravlja u ovim za sve nas i vas izvanrednim okolnostima”, stoji u Bešlićevoj čestitki.

(StarMo)