Naslovnica Mostar Berlinski Centar za medijaciju u GO HDZ BiH Mostar

Berlinski Centar za medijaciju u GO HDZ BiH Mostar

638
foto arhiva

Mostar — Dr. Carla Schraml, zajedno sa suradnicima iz Berlinskog centra za integrativnu medijaciju, bila je danas gošća u Gradskome odboru HDZ-a BiH Mostar. S njom je razgovarao Predsjednik GO HDZ-a BiH Slaven Zeljko.

“CSSP Berlinski centar za integrativnu medijaciju” od 2018. godine ima svoj ured u Mostaru, te s velikom pažnjom prati događanja i proces pregovora oko izbornih pravila za Grad Mostar.

Predsjednik Gradskoga odbora Slaven Zeljko i član Predsjedništva Vlatko Marinović predstavili su cijenjenim kolegama dosadašnji pregovarački proces iz pozicije Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, posebno naglasivši političku odgovornost i zakonsku obvezu koja pada na oba doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine kako bi se konačno razmotrile i usvojile potrebne izmjene i dopune Izbornoga zakona Bosne i Hercegovine.

Dr. Schraml je izrazila zahvalnost na prijemu u Domu HDZ-a BiH i obrazloženju političkog stava i pravne argumentacije vezane za predmetnu stvar, te poželjela uspjeh u završnici pregovaračkog procesa.

(StarMo)