Naslovnica Region Beogradski sud: Poznati pjevač je kriv…

Beogradski sud: Poznati pjevač je kriv…

176
Aca Lukas

Beograd — Viši sud u Beogradu potvrdio je da je Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pravosnažno osuđen i kriv zbog uvreda koje je izrekao na račun novinarke N1 Žakline Tatalović, potvrdili su njeni advokati, Dragan Maravić i Srđan Dugonjić.

Lukas je krivično osuđen zbog uvreda koje izgovarao na račun Žakline Tatalović 2020.godine gostujući na „Pink“ televiziji u emisiji „Hit Tvit.“

Na osnovu presude, Vuksanović ce platiti kaznu u visini od 250.000 dinara, i sudske troškove, u roku od 3 mjeseca. Ukoliko to ne učini biće mu određena kazna zatvora u trajanju ne duže od 6 mjeseci.

Sud je odbacio žalbu koju je pjevač ranije podnio.

Folk pjevač Aca Lukas, bio je gost emisije Hit Tvit tokom 2020. godine, u kojoj je sramotno vrijeđao novinarku N1 Žaklinu Tatalović, i to na račun fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, odnosno Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković, samo su ćutali.

Aca Lukas i Svetlana Ceca Ražnatović zakazali su nastup za 30. septembar na Trgu Republike Srpske u Banjaluci sa početkom u 19 sati. Mediji pišu da će prisustvovati završnom mitingu SNSD-a – prenosi N1.

(StarMo)