Naslovnica Region Beograd: Biznismenu slomljen nos – U tuči učestvovali i crnogorski političari!

Beograd: Biznismenu slomljen nos – U tuči učestvovali i crnogorski političari!

109
foto arhiva - ilustracija

Beograd — Crnogorski biznismen Dejan Sekulić izjavio je da mu je slomljen nos u teškom incidentu u beogradskom hotelu “Mažestik” u kom su učestvovali i lideri crnogorskog Demokratskog fronta Milan Knežević i Andrija Mandić. Knežević i Mandić nisu se ovim povodom još izjašnjavali.

Sekulić je optužio Mandićevog sina Iliju da ga je udario šakom i dodao da je svemu prethodila žustra polemika sa Kneževićem u toku koje su u jednom trenutku nakon fizičkog kontakta završili na podu beogradskog hotela „Mažestik“.

U crnogorski parlament, na razgovore predstavnika parlamentarne većine, Milan Knežević je juče došao sa rukom u gipsu, tvrdeći da mu je tako imobilisano rame koje je iskočilo.

Nije želio da novinarima detaljnije opisuje kako je nastala povreda, samo je konstatovao da je povredjen nakon što je „sa Vladimirom Putinom igrao hokej“.

Sekulić je za crnogorske „Vijesti“ rekao da Andrija Mandić i Knežević nisu spriječili napad na njega, a da je dvadesetdvogodišnjaka od njega sklonio nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Andrija Jovićević.

Sekulić je hapšen 2019. godine u istrazi poslovanja bankara sa potjernice Duška Kneževića, sa kojim je bio u kumovskim odnosima.

(StarMo)