Naslovnica BiH Banja Luka: Hapšenja zbog razbojništava i krađi

Banja Luka: Hapšenja zbog razbojništava i krađi

384
foto arhiva

Banja Luka — Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, sproveli su operativnu akciju kodnog naziva “Hidra” u okviru koje su uhapšene četiri osobe.

Uhapšeni su zbog “postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo, više krivičnih djela teška krađa i krađa na području Banja Luke i opštine Laktaši”.

U ovim aktivnostima uhapšene su osobe inicijala M. G., V. G., A. B., i S.G., dok su osobe inicijala A. T. i jedna maloljetna osoba dobrovoljno pristupili u prostorije nadležne policijske stanice.

Naime, osobe inicijala S. G. i A. T. se sumnjiče da su u decembru 2018 godine izvršili krivično djelo „Razbojništvo“ u sportskoj kladionici na području Grada Banja Luka, a osoba inicijala A. B. da je u prethodnom periodu izvršio pet krivičnih djela „Teška krađa“ i četiri krivična djela „Krađa“ na području Grada Banja Luka.

Osoba V. G. se sumnjiči da je na području opštine Laktaši u prethodonom periodu izvršio više krivičnih djela „Teška krađa“, dok se M.G. sumnjiči da je u novembru tekuće godine na području grada Banja Luka izvršio jedno krivično djelo „Teška krađa“ i jedno krivično djelo „Krađa“. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

(StarMo)