Naslovnica Region Abazović “ima zamjerke”, ali ipak podržava Krivokapića

Abazović “ima zamjerke”, ali ipak podržava Krivokapića

302
Dritan Abazović

Podgorica — Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović i kandidat za ministra odbrane izjavio je u subotu da je najvažnije što prije formirati novu vladu, kako bi se ona što prije uhvatila u koštac s nagomilanim problemima u Crnoj Gori.

“Manje je bitno ko će personalno biti u vladi. Ko god bude, svoj posao će raditi odgovorno, pošteno i u korist građana. Dajem obećanje da sa mnom neće biti nikakav problem. Najvažnije je da proces dovedemo do kraja i da građani dobiju, po prvi put u istoriji, vladu koja je reformska i koja će uraditi mnoge stvari koje ona prethodna nažalost nije”, rekao je on za televiziju Nova S.

Izrazio je očekivanje da prilikom glasanja za novu vladu neće biti problema i da će “sve kolege iz bivše opozicije glasati za predlog mandatara”, prenosi Tanjug.

Apelirao je da se sjednica sazove što je ranije moguće, a povodom rješenja koja je ponudio mandatar Zdravko Krivokapić, kaže da “ima zamjerke, ali da ipak podržava njegove odluke”.

Smatra da je trebalo biti predstavnika manjinskih naroda unutar vlade, ali dodaje da računa na najavu mandatara da će to zadovoljiti kroz neke druge koncepcijske pristupe unutar organizacije.

(StarMo)